A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Színtiszta fehérje (akkor is, ha nem sportolsz).

Változatos íz, ízesítetlen fehérjével?

Változatos íz, ízesítetlen fehérjével?

Ha neked fontos a változatos íz is, akkor még inkább ajánlott a Naturize barnarizs-fehérje!

Ez elsőre furcsán hangozhat, hisz a natúr Naturize teljesen aroma, édesítő és adalékmentes. Azonban pont ennek, a viszonylag semleges, természetes ízének köszönhető az, hogy gyakorlatilag bármivel ízesíthető, de akár még sós ételekhez is hozzáadható (pl. egy vega fasírt, vagy főzelék fehérjetartalmának növelésére)!

A piacon kapható, ízesített fehérjékkel kapcsolatban két verzió van.

A rosszabbik eset, amikor még a jelentős (és amúgy felesleges) édesítés és aromázás révén sem igazán finom a végeredmény. Sajnos ez a gyakoribb, és ez esetben egyértelmű, hogy egy natúr verzióval eleve jobban járnál. Ha már adalékokat, édesítőt fogyasztasz, akkor legyen legalább finom a turmixod.

A jobbik eset, amikor az ízesített fehérjepor elsőre kifejezetten finom. Ez esetben is igaz, hogy feleslegesen viszed be az ízt okozó, gyakran mesterséges adalékokat - melyek ráadásul még a fehérjetartalmat is csökkentik - de legalább ízlik. A gond csak az, hogy a tapasztalat szerint előbb utóbb a legfinomabb ízt is megunod, ha minden nap, akár naponta többször is fogyasztod. Amikor pedig megunod, akkor sem nagyon tudsz rajta módosítani, hisz hangsúlyos íze eleve adott és már amúgy is igencsak édes.

Ezzel szemben a natúr, ízesítetlen fehérjét fogyaszthatod simán vízzel; ízesítheted mézzel, kakaóval vagy fahéjjal; keverheted rizstejbe, kókusztejbe, mandulatejbe vagy gyümölcslébe; turmixolhatod bármilyen gyümölccsel (pl. banánnal, eperrel, áfonyával, szederrel), de készíthetsz vele pizza- vagy palacsintatésztát is, a lehetőségek száma tényleg végtelen. Fontos tudni, hogy az ízesített fehérjék 99%-a nem teljesen adalékmentes (és általában nem is természetes), gyakran nem csak stabilizáló, emulgeáló szereket tartalmaznak, de még szóját, szójalecitint is. Hiába próbálják elbújtatni, ha az összetevők közt különféle (gyakran nem is természetes) adalékok vannak, melyekre semmi szükséged nincs, akkor az biztos, hogy azok a fehérjetartalmat csökkentik. Biztos, hogy megéri ezeket az anyagokat fogyasztani csak azért, hogy kicsit szebb legyen az állag?

A Naturize kimagasló fehérjetartalma ízesítetlen formában garantálható leginkább, így biztos, hogy bármilyen diéta, glutén-, tej- vagy laktózérzékenység esetén is teljes biztossággal fogyasztható.

Ha viszont nincs kedved/időd magadnak ízesíteni a fehérjeport, akkor jó hír, hogy a Naturize már 3 ízben is elérhető, a lehető legkevesebb, továbbra is 100%-ban természetes összetevővel:
- Vaníliás ízű Ultra Silk barnarizs-fehérje (87% fehérje)
- Fahéjas ízű Ultra Silk barnarizs-fehérje (86% fehérje)
- Fahéjas fekete csoki ízű barnarizs-fehérje (80% fehérje)

Ha tehát kényelmed érdekében ízesített fehérjét választasz, figyelj rá, hogy allergén anyagokat, állagjavító aromákat, mesterséges összetevőket ne tartalmazzon, és legalább 80%-os legyen a (valós) fehérjetartalma.

Persze a fehérjeport nem az íze, hanem beltartalma miatt isszuk, ezért mindig a teljes értékű aminosavprofil és a valódi természetesség legyenek a legfőbb szempontok a választásban. Ne feledd: ha fehérjeporról van szó, akkor inkább az ízben köss kompromisszumot, mintsem a beltartalomban!

Egészségedre!

Recepteket és ízvariációkat itt találsz.

Fehérjét pedig itt!

www.rizsfeherje.hu

Tudj meg többet a Naturize-ról itt:

Miért épp a barna rizs?

Mi a gond a tejsavóval?

Mi a helyzet, ha sportolsz?

Mit is tartalmaz és hogyan készül?

100% pénzvisszafizetési garancia,

Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Ha tetszett cikkünk, ha érdekel, hogyan lehetsz izmosabb, csinosabb, egészségesebb, vagy csak szeretnél elsőként értesülni különleges ajánlatainkról, esetleg szerdánként nyerni egy doboz Naturize-t, akkor iratkozz fel hírlevelünkre itt!
Akcióink 90%-át csak itt hirdetjük meg, ingyenes, szóval mit veszíthetsz? :)

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés